BLOG

Blog

muntanyes-de-la-costa-daurada

Muntanyes de la Costa Daurada

Campanya Rutes a peu pels camins del Baix Camp

Avui a Nuwa volem explicar-vos un dels projectes que tenim entre mans: la campanya de promoció del turisme a peu per les Muntanyes de la Costa Daurada. Muntanyes de la Costa Daurada és la marca turística dels pobles d’interior del Baix Camp, una zona ideal per a fer turisme actiu. La zona de muntanya de la Costa Daurada ofereix nombrosos atractius per al turisme familiar, d’aventura, cultural o gastronòmic. 

L’objectiu d’aquesta campanya és donar a conèixer el territori com a destinació idònia per practicar el senderisme per tot tipus d’aficionats: des dels senderistes més exigents a famílies amb nens petits, passant per aficionats de la natura, l’escalada, el descens de barrancs...

 

On comença el teu camí

Per transmetre aquesta idea de destinació ideal per fer-hi senderisme, s’ha optat pel claim “On comença el teu camí” com a missatge central, que s’ha incorporat en un conjunt gràfic que identifica visualment la campanya.

 

Accions desenvolupades

Aquesta és una campanya transversal en la que hem dut a terme diverses accions comunicatives:

Gestió de premsa: Hem coordinat la creació i enviament de notes de premsa, així com la cerca activa d’entrevistes i aparicions en mitjans de comunicació...

Producció d’un espot promocional: Des de Nuwa hem produït, conjuntament amb Films Nòmades, l'espot publicitari que us ensenyàvem fa unes setmanes al blog, per explicar les característiques d’aquest territori. 

Disseny i creació del nou mini-site i materials en 6 idiomes (català, castellà, anglès, francès, alemany i holandès) orientats al públic local i internacional.

Gestió de publicitat: elaboració de creativitats i falques publicitàries en mitjans escrits i audiovisuals, tant locals com catalans i nacionals.

Xarxes socials: gestió dels perfils en línia de Muntanyes de la Costa Daurada (Facebook, Twitter, Instagram i Pinterest) i gestió de campanyes de Social Media màrqueting.

Presència a fires i trobades del sector: Hem gestionat la presència de la marca a fires i esdeveniments de turisme general i especialitzat com ara FITUR, Salon des Randonnées de Lyon, Workshop Buy Catalonia de l’Agència Catalana de Turisme...

Creació d’una app: Actualment, estem treballant en el disseny i desenvolupament d’una app que recollirà totes les rutes i que servirà per fer-ne el seguiment.

 

Com veieu, es tracta d'una campanya molt completa amb la que donem un territori d'allò més ric i interessant: descobriu-lo!

Artícles relacionats

nou-packaging-per-mas-del-clos

02 Octubre 2015

Un packaging exclusiu per a un envàs únic

Nou packaging per Mas del Clos

muntanyes-de-prades

30 Agost 2015

Muntanyes de Prades

Creació del Microsite

e-commerce-snack-gods

16 Juny 2015

Snack Gods

Disseny i desenvolupament de l'e-Commerce