BLOG

Blog

21-abril

Penalització al posicionament dels webs no adaptables

Nou canvi a l'algoritme de Google

Fa un parell de mesos Google anunciava un canvi de gran importància en el seu algoritme: a partir d’avui, 21 d’abril, l’algoritme de Google incorporarà com a element central de posicionament la capacitat d’adaptació dels webs. De fet, uns mesos abans ja us explicàvem al nostre blog que Google penalitzaria amb un avís al cercador els webs que no estiguéssin adaptats per al tràfic mòbil. 

Què és un web responsiu?

Com us explicàvem fa uns mesos en aquesta entrada, un disseny responsiu fa que, sigui quina sigui la resolució de la pantalla des d’on el visitem, el contingut del web es mostri de manera ben organitzada. Aquest fet és especialment rellevant si tenim en compte l’augment significatiu que ha experimentat el nombre d’usuaris de smartphones i tablets en el últims anys i l’ús cada cop més intensiu que se’ls dóna a aquests dispositius.

És adaptable el meu web?

Pots comprovar-ho gràcies a aquesta eina dissenyada per Google per examinar l’adaptabilitat del web als dispositius mòbils. 

El meu web no és responsiu: què significarà aquest canvi?

Encara és aviat per saber-ho, però algunes de les conseqüències més probables d'aquest canvi són la baixada de posicions dels webs no optimitzats per al trànsit mòbil i, en conseqüència, una davallada en el nombre de visites en aquests webs, que previsiblement desencadenaria un descens en el nombre de conversions (vendes, leads, subscripcions).

Tens dubtes sobre el que significarà aquest canvi pel teu web? Creus que ha arribat el moment de fer el pas i aconseguir un web adaptable pel teu negoci? Consulta'ns i nosaltres ens ocuparem de posar-te al mapa de la tecnologia mòbil!

Artícles relacionats

la-importancia-duna-web-responsiva

28 Agost 2014

La importància d’una web responsiva

Google avisarà de les webs no adaptables a mòbils

web-responsiva

06 Maig 2014

La web responsiva

¿Què és i perquè la necessito?