BLOG

Blog

buy-it-twitter-2

El futur està en el comerç mòbil

El botó “comprar” a Twitter s'estrenarà a principis de 2015

Durant el primer trimestre de 2015, Twitter posarà en marxa el botó “Buy” (compra), que permetrà adquirir els productes oferts pels anunciants des del mateix tuit, segons informa el portal d’informació tecnològica i empresarial VentureBeat. La xarxa social de l’ocellet, que ja compta amb diverses opcions per satisfer les necessitats dels anunciants, vol incorporar doncs una via directa per a promocionar productes mitjançant la qual els usuaris de Twitter puguin fer les seves compres sense abandonar la xarxa social.

La inclusió d’aquest botó en una xarxa tan popular com Twitter significa un pas de gegant per al màrqueting de xarxes socials, però també per al comerç mòbil ja que, segons dades de comScore per The Wall Street Journal, a finals de 2013 un 86% del temps que els usuaris passen a Twitter ho fan des del telèfon mòbil.

Segons un estudi de Business Insider publicat a principis d’aquesta setmana, a més, el nombre de compres fetes a través d’un smartphone o una tablet han augmentat un 48% respecte de l’any anterior, 3 vegades més ràpidament que el nombre de compres fetes a través d’un ordinador.

La implantació del botó “Buy”, doncs, pot significar l’empenta definitiva a una tendència que s’està fent amb el mercat del comerç electrònic. De moment, però, encara toca esperar uns mesos!

Artícles relacionats

instagram-supera-twitter-

16 Desembre 2014

Instagram supera Twitter en nombre d’usuaris

La cursa pel lideratge en xarxes socials

les-xarxes-del-futur

09 Setembre 2014

5 xarxes socials per descobrir

Hi ha vida més enllà de Facebook i Twitter

linkedin-i-house-of-cards

12 Maig 2014

LinkedIn i House of Cards

Lliçons de màrqueting de Frank Underwood