BLOG

Blog

la-importancia-duna-web-responsiva

La importància d’una web responsiva

Google avisarà de les webs no adaptables a mòbils

Portem un temps ja parlant de la importància d’un disseny responsiu per la vostra web. Tot sovint, navegant per internet des dels nostres dispositius mòbils, trobem webs que no són adaptables i que generen una mala experiència d’usuari. Per evitar el tràfic des de dispositius mòbils en webs que no estiguin preparades per ells, Google ha anunciat que començarà a advertir que una web no és responsiva als usuaris de dispositius mòbils abans d’accedir-hi. Així és com apareixerà una web no adaptable als resultats del cercador:

 

 

Com pot afectar això a la meva web? 

Això encara no podem saber-ho del cert, però podem predir que si no tens una web responsiva és molt probable que el volum de visites des de dispositius mòbils es vegi disminuïda des de l’aplicació d’aquest nou element en la cerca. En el cas que la teva web sigui responsiva, caldrà també que t’asseguris de que s’adapta a tots els dispositius possibles. Encara no sabem si aparèixer com a pàgina no adaptable afectarà també al posicionament de la web, ja que Google no ha donat encara dades en aquest aspecte.

Com evitar que la meva web caigui en l’obsolescència?

Google ha recomanat ferventment l’ús del sistema HTML5 en detriment de Flash com a tecnologia de programació i ha posat a la disposició dels webmasters una sèrie de recursos per millorar les seves webs. 

Com puc saber si la meva web és compatible amb tots els dispositius?

Google no facilita, de moment, totes les especificacions necessàries per a compatibilitzar la teva web amb tots els dispositius possibles. El que sí que sabem és que la teva web té tots els números de ser incompatible amb el tràfic mòbil si conté elements creats amb Flash.

Tens dubtes sobre el que significa aquest canvi en el cercador de Google? Creus que ha arribat el moment de fer el salt i aconseguir una web responsiva pel teu negoci? Consulta'ns i nosaltres ens ocuparem de posar-te en el mapa de la tecnologia mòbil!

Artícles relacionats

21-abril

21 Abril 2015

Penalització al posicionament dels webs no adaptables

Nou canvi a l'algoritme de Google

web-responsiva

06 Maig 2014

La web responsiva

¿Què és i perquè la necessito?