BLOG

Blog

video-muntanyes-de-la-costa-daurada

On comença el teu camí

Espot promocional de Muntanyes de la Costa Daurada

Dins la campanya de promoció del senderisme a Muntanyes de la Costa Daurada, que gestionem des de Nuwa, hem tingut el plaer de produir un espot promocional realitzat per Films Nòmades que vam presentar al II Saló de l'Esport i el Turisme de Muntanya de Lleida.

Les Muntanyes de la Costa Daurada se situen a la part interior de la comarca del Baix Camp, a prop de les ciutats de Reus (capital comarcal) i Tarragona, i de destacats nuclis de turisme de platja i de lleure, com Salou, Cambrils, la Pineda, Miami Platja o l’Hospitalet de l’Infant. Aquesta zona muntanyosa encadena un seguit d’imponents serralades (Llaberia, l’Argentera i Prades) que abracen el litoral d’oest a est.

La zona de Muntanya de la Costa Daurada ofereix nombrosos atractius per al turisme familiar, d’aventura, cultural o gastronòmic. Es tracta d’una oferta cada cop més coneguda, atès el seu innegable interès i la gran proximitat amb els principals nuclis turístics costaners. Aquest recurs interior esdevé un complement adient per al visitant del litoral i també una destinació turística en si mateixa, amb rutes de senderisme, bicicleta de muntanya, escalada i touring, passejades a cavall, paratges de gran bellesa natural, gastronomia tradicional, festes ancestrals, coves, ermites, esglésies, miradors excepcionals, restaurants i allotjaments amb encant...

I és aquesta bellesa la que hem volgut plasmar en gairebé 3 minuts de vídeo. Esperem que us agradi!

 

Artícles relacionats

nou-packaging-per-mas-del-clos

02 Octubre 2015

Un packaging exclusiu per a un envàs únic

Nou packaging per Mas del Clos

muntanyes-de-prades

30 Agost 2015

Muntanyes de Prades

Creació del Microsite

e-commerce-snack-gods

16 Juny 2015

Snack Gods

Disseny i desenvolupament de l'e-Commerce